Yngsjö IF

Referat: Borrby IF - Yngsjö IF

Borrby IF - Yngsjö IF 3-3 (2-0)
Målskyttar: Mirnes 2 och Harry 1.
Delad pott i sista matchen för säsongen och det får anses rättvist. Matchen hade ingen betydelse för varken topp- eller bottenstriden och det märktes. Efter en liten avslagen början på matchen fick BIF utdelning genom Mirnes som efter ett snyggt anfall kunde göra 1-0. Därefter hade vi en bra period där även 2-0 kom på nick genom Harry. Resultatet stod sig halvleken ut.
I början av andra hade Jacke ett bra läge att punktera matchen, men skottet gick utanför. Därefter så ble vdet en total förändring av matchbilden och Borrbypågarna fick inte upp spelet och Yngsjö tryckte på och fick in både 1 och 2 mål. Med en kvart kvar så dribblade sig Harry igenom på vänsterkanten och serverade Mirnes en boll mitt i slottet och BIF hade åter tagit ledningen. Men Yngsjö skulle komma tillbaka en gång till, då domaren ändrade en frispark till straff efter konsultering med linjemannen. Straffen satt säket och 3-3 stod sig matchen ut.
En helt okej match där alla fick speltid och två 13-åringar fick känna på div 5 hetluften i slutet av matchen.
Nu tar vi paus med matchreferat och är tillbaka när serien drar igång i april månad.
Uppdateringar kring nya spelare kommer kontinuerligt.